Αθλητισμός|13.11.2019 10:25

Τετ α τετ Κωστένογλου-παικτών: «Τότε ήμασταν οικογένεια, τώρα δεν είμαστε ενωμένοι…»

Newsroom

Συζήτηση μιάμισης ώρας είχαν ο Νίκος Κωστένογλου με τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα με αφορμή την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα της «Ένωσης» στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά την παρουσία της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια. Να βγάλουμε από μέσα μας ότι μας ενοχλεί. Ότι πρόβλημα υπάρχει να το συζητήσουμε και να δουλέψουμε για να το λύσουμε όλοι μαζί», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ και πρόσθεσε:  «Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια ανάμεσά σας. Να βοηθάει ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές

Ότι πρόβλημα υπάρχει πρέπει να το λύσουμε εδώ μέσα. Είναι θέμα δικό μας, είναι θέμα αποδυτηρίων. Δυστυχώς δεν παίζει ο ένας για τον άλλον. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν θα μας οδηγήσει πουθενά.

Την χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα η δύναμή μας ήταν τα αποδυτήρια. Τότε ήμασταν οικογένεια. Τώρα δεν ισχύει. Δεν είμαστε ενωμένοι. Όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα κανείς δεν έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Αυτό το έχουμε χάσει, δεν ισχύει. Και αν δεν το αλλάξουμε θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόβλημα.

Πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση και εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το αλλάξουμε». Στην συζήτηση συμμετείχαν παίρνοντας τον λόγο οι: Λιβάια, Τσιντώντας, Σιμόες, Ολιβέιρα και Μάριος Οικονόμου.

Την ίδια στιγμή η ιστοσελίδα «mozzasport»ανέφερε πως ο Ίλια Ίβιτς εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου τεχνικού Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την ΑΕΚ. Το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή η σκέψη αφορά την επόμενη αγωνιστική σεζόν καθώς ο Μιλόγεβιτς έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα.

SuperLeague1ΑΕΚποδόσφαιροΝίκος Κωστένογλου