Αθλητισμός|13.11.2019 12:09

Στήριξη σε Σλούκα από οπαδούς της Φενέρ και αρθογράφο της «Χουριέτ»(pics)

Newsroom

Ο Κώστας Σλούκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στην καθημερινότητα του μετά τα όσα συνέβησαν στο περιθώριο του αγώνα με την Μπεσίκτας από την απόφαση του να μην κρατήσει ένα πανό που αναφέρονταν στον Κεμάλ Ατατούρκ. Αντίθετα υπάρχει κόσμος που καθημερινά δείχνει εκτίμηση και σεβασμό στο πρόσωπο του.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και κατά την διάρκεια επίσκεψης 100 περίπου φιλάθλων της Φενερμπαχτσέ (μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και αρκετά παιδιά)στην προπόνηση με στόχο να εμψυχώσουν την ομάδα ενόψει των επόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων.

Αρκετοί φίλοι της Φενέρ πλησίασαν τον Σλούκα , του πρόσφεραν ανθοδέσμες με λουλούδια, τον αγκάλιασαν και του δήλωσαν τη στήριξη τους. Με κάποιους από αυτούς ο «Σλούκι Λουκ» άνοιξε διάλογο, με τον Έλληνα γκαρντ να διευκρινίζει πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν.

Την ίδια στιγμή αρθρογράφος της εφημερίδας  Hurriyet, ο  Ερτουγρούλ Οζκιόκ πήρε το μέρος του Σλούκα γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Ο Σλούκας είναι πιο Φενέρμπαχτσε από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Είναι ο πιο καλός παίκτης. Παίζει 6 χρόνια. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης. Απαράδεκτα τα σχόλιά σας. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας».

T

ΦενέρμπαχτσεμπάσκετΚώστας ΣλούκαςEuroleague