Αθλητισμός|13.11.2019 20:13

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Ζαμπά λόγω σοβαρής κάκωσης στο γόνατο

Αντώνης Τσακαλέας

Η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Δόξας Δράμας, σε φιλικό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (13/11) στη Δράμα με 3-1, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα λόγω του τραυματισμού του Λέο Ζαμπά στο δεξί γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για «σοβαρή κάκωση», με τον Βραζιλιάνο να φεύγει άμεσα για εξετάσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέγεθος της ζημιάς. 

Ο τραυματισμός του Ζαμπά ήρθε να επισκιάσει τα οφέλη που προέκυψαν από αυτή την αναμέτρηση για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι Φερνάντο Βαρέλα και Ζοσέ Μαουρίσιο έκαναν την επανεμφάνισή τους μετά από διάστημα απουσίας. Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση στη Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα, στις αρχές Οκτώβρη.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, αφού έγραψε στα τέλη Σεπτέμβρη τις πρώτες του (ολιγόλεπτες) συμμετοχές μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον περασμένο Μάρτιο, είχε ενοχλήσεις οι οποίες τον «φρέναραν» με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για περίπου ένα μήνα, και πλέον να είναι έτοιμος να αυξήσει το χρόνο συμμετοχής του.

Στην αναμέτρηση που έγινε στη Δράμα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1, με τον Κόντο να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους, και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ισοφαρίζει με τον Πέλκα και να φτάνει στη νίκη με τα γκολ των Ακπομ και Λάμπρου.

ποδόσφαιροΛεο ΖαμπάΠΑΟΚ