Αθλητισμός|15.11.2019 00:51

Απίστευτη σκηνή στο ΝΒΑ: Ο γιος φώναζε για τεχνική ποινή στον μπαμπά! (vid)

Newsroom

Αυτά μόνο στο ΝΒΑ μπορούν να συμβούν! Ο κόουτς των Λ.Α. Κλίπερς Ντοκ Ρίβερς, αποβλήθηκε μετά από καυγά με τον διαιτητή Τόνι Μπράδερς την ώρα που ο γιος του και γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, Όστιν Ρίβερς, γελούσε και έδειχνε με τα χέρια του του σινιάλο της τεχνικής ποινής ζητώντας από τους διαιτητές να τον τιμωρήσουν!

Καθώς ο Ντοκ Ρίβερς αποχωρούσε για τα αποδυτήρια, μετά την αποβολή του 1'.40'' πριν από τη λήξη, ο Όστιν Ρίβερς απολάμβανε τη στιγμή, ζητώντας από τους φίλους των Ρόκετς να φωνάζουν πιο δυνατά και προσποιούμενος προς τον πατέρα του πως κρατούσε ένα τηλέφωνο, του έκανε νόημα να του τηλεφωνήσει. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Όστιν Ρίβερς πόσταρε στο twitter τη σχετική φωτογραφία, σχολιάζοντας: «Οι γιορτές των ευχαριστιών θα είναι παράξενες...» και δήλωσε: «Πραγματικά διασκέδασα τις δύο τεχνικές ποινές στον πατέρα μου. Ήξερα ότι θα συμβεί, το έβλεπα να έρχεται. Εχω δει αυτό το ύφος πολλές φορές. Οταν αρχίζει να ανοιγοκλείνει γρήγορα τα μάτια του και να τρελαίνεται, ξέρω τι θα συμβεί. Γι' αυτό και είπα στον διαιτητή να τον αποβάλλει!».

T
T

ΝΒΑΧιούστον ΡόκετςμπάσκετΛΑ Κλίπερς