Αθλητισμός|15.11.2019 15:10
Τροχαίο ατύχημα για τον Άγγελο Αναστασιάδη, που γλίτωσε τα χειρότερα
NewsroomΣε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Αγγελος Αναστασιάδης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξετράπη από την πορεία του και βρέθηκε σε χαράδρα βάθους τριών μέτρων. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν μαζί του και ο Απόστολος Τερζής, στενός συνεργάτης και φίλος του.
Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, χωρίς όμως οι δυο άνδρες να τραυματιστούν. Το τροχαίο έγινε όταν οι Αναστασιάδης και Τερζής κατευθυνόνταν με τελικό προορισμό την Αρναία Χαλκιδικής.
Διαβάστε ακόμη
- Μάθιου Πέρι: Η ζωή πίσω από τον Τσάντλερ γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix
- Σύγκρουση πλοίων στο Μαρμαρά: T-bone και αιφνίδια βύθιση - Τι εξετάζουν οι Αρχές, αναζητούν ακόμη τους 10 ναυτικούς
- Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - «Προσπαθούσα να σπάσω τον πάγο με το μαχαίρι» ισχυρίστηκε ο 43χρονος
- Σε τρεις δόσεις τα μέτρα της ΔΕΘ 2026 - Τι μπαίνει στο πακέτο της Θεσσαλονίκης