Αθλητισμός|15.11.2019 18:42

Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

Newsroom

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Αργύρης Πεδουλάκης. Μια ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα από την Αλμπα οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» με τον έμπειρο κόουτς, ενώ γνωστοποίησαν πως ο εκ των συνεργατών του Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας θα είναι head coach στο επερχόμενο ματς με τον Ιωνικό για το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ως διοίκηση, ουδέποτε έχουμε μάθει να κρυβόμαστε ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων. Από το 2012 και μετά, φέτος έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επένδυση, όμως η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας δεν είναι η επιθυμητή.

Ως εκ τούτου και με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού, συναποφασίσαμε με τον Παναθηναϊκό και φίλο, Αργύρη Πεδουλάκη, να λύσουμε τη συνεργασία μας, κοινή συναινέσει.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Βόβορας» ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ουσιαστικά ο έμπειρος Έλληνας κόουτς πλήρωσε το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν από την αρχή της σεζόν να αποκτήσουν σταθερότητα και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι τους, έχοντας υποστεί αρκετές ήττες και έναν οδυνηρό αποκλεισμό από τον Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η τελευταία ήττα από την Αλμπα στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του Αργύρη Πεδουλάκη στο «τριφύλλι».

ΠαναθηναϊκόςΑργύρης Πεδουλάκης