Αθλητισμός|16.11.2019 14:50

«Ντου» χούλιγκαν της Παρί σε συναυλία ραπ στο Παρίσι - Χτύπησαν οπαδούς της Μαρσέιγ (vids)

Newsroom

Γης μαδιάμ τα έκαναν οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν σε συναυλία στο Παρίσι. Πιο συγκεκριμένα στην διάρκεια της live εμφάνισης του γνωστού Γάλλου ράπερ Jul που πραγματοποιήθηκε στο «AccorHotels Arena» μια μεγάλη ομάδα μαυροφορεμένων  νεαρών με κουκούλες έκανε την εμφάνιση της στον χώρο της συναυλίας.

Αρχικά σήκωσαν πανό που έγραφε: «Η Μασσαλία δεν είναι ευπρόσδεκτη εδώ». Να σημειωθεί πως ο καλλιτέχνης Jul  είναι γεννημένος στην Μασσαλία και υποστηρικτής της Μαρσέιγ. Λίγο αργότερα ταραξίες οπαδοί της Παρί υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισαν να επιτίθενται σε όποιος φορούσαν μπλούζες με τα χρώματα της Μαρσέιγ.

Για αρκετή ώρα ακολούθησε πανδαιμόνιο καθώς σημειώθηκαν συμπλοκές με την ασφάλεια και την αστυνομία να επεμβαίνουν λίγο αργότερα.

«Αντιμετωπίσαμε έναν συνδιασμό αρνητικών παραγόντων. Πλαστά εισιτήρια κατέληξαν στα χέρια περιθωριακών αλκοολικών ψευτο-υποστηρικτών της Παρί που αποφάσισαν να πολεμήσουν με τους οπαδούς του καλλιτέχνη από την Μασσαλία προκαλώντας αναταραχή…», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Δείτε βίντεο με τα επεισόδια:

T
T
T
T

Παρί Σεν ΖερμένσυναυλίαποδόσφαιροΜασσαλία