Αθλητισμός|16.11.2019 12:02

Basket League: Δυνατές αναμετρήσεις σε Ιβανώφειο και Λήμνο-Το πρόγραμμα

Newsroom

Συνολικά έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό(16/11) πρόγραμμα  του πρωταθλήματος της Basket League. Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής θα πέσει την Κυριακή(17/11) με το παιχνίδι ανάμεσα στο Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ.

Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζουν είναι αυτός στο Ιβανώφειο ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΚ, δυο ομάδες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην κατηγορία. Οι κυανόλευκοι μετά από δυο συνεχόμενες ήττες από Πανιώνιο και Ιωνικό θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Λίγες ημέρες πριν μάλιστα ο Ηρακλής πρόσθεσε στο δυναμικό του και τον Μιλένκο Τέπιτς. Κίνηση ενίσχυσης έκανε και η ΑΕΚ που πλην του Τσάλμερς απέκτησε και τον Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στην Λήμνο ανάμεσα στον Ήφαιστο και τον Άρη. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν την 4η νίκη τους στην Α1 ενώ οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς έχουν μόλις μια νίκη. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πάει αποδυναμωμένη στην Λήμνο καθώς αποχώρησε πριν από δυο ημέρες και ο Γκάγκιτς.

Ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο μετά την λύση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Ιωνικό σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να αγωνιστεί ξανά ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Ο Πανιώνιος που πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Τόμισλαβ Πέτροβιτς μετά την αποχώρηση των Μαρκ Ντόρις και Τζάστιν Μάρτιν υποδέχεται το Λαύριο, ενώ το Ρέθυμνο που έχει μόνο μια νίκη, υποδέχεται τον πανίσχυρο Προμηθέα. Τέλος ο Κολοσσός(3 νίκες , 3 ήττες) αντιμετωπίζει την Λάρισα (1-5) στην Ρόδο

Το πρόγραμμα (7η αγωνιστική)

Σάββατο 16/11

15.45 Πανιώνιος-Λαύριο (ΕΡΤ 2 / ERTPlay3)

15.45 Ρέθυμνο-Προμηθέας (ΕΡΤ 2 / ERTPlay2)

15.45 Κολοσσός-Λάρισα  (ΕΡΤ 2 / ERTPlay4)

15.45 Ήφαιστος Λήμνου-Άρης (ΕΡΤ 2 / ERTPlay1)

17.00 Παναθηναϊκός-Ιωνικός Νικαίας (COSMOTE SPORT4HD Live)

17.45 Ηρακλής-ΑΕΚ (ΕΡΤ 2 Live)

Κυριακή 17/11

16.45 Περιστέρι-ΠΑΟΚ (ΕΡΤSPORTS Live)

Ήφαιστος ΛήμνουΠαναθηναϊκόςΚολοσσός ΡόδουμπάσκετBasket LeagueΑΕΚΠανιώνιοςΠρομηθέαςΑρηςΙωνικός ΝικαίαςΗρακλής