Αθλητισμός|18.11.2019 00:10
Αποθέωση για Τσιτσιπά στο Λονδίνο και το μήνυμα του Μητσοτάκη!
NewsroomΣυγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται στην σάλα του O2 στο Λονδίνο με δεκάδες Έλληνες να αποθεώνουν τον Στέφανο Τσιτσιπά φωνάζοντας «είναι τρελός ο Τσιτσιπάς» και άλλα συνθήματα που όπως είπε και ο Μάρκος Παγδατής «μου θυμίζουν στιγμές από το Euro του 2004».
Ο Παγδατής κατέβηκε στο κορτ και αγκάλιασε συγκινημένος τον Τσιτσιπά δίνοντας του την ευχή να συνεχίσει υγιής και δυνατός.
Αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που βρέθηκε στον Λονδίνο και υποστήριξε την προσπάθεια του στον ημιτελικό έκανε tweet που αποθεώνει τον Ελληνα πρωταθλητή. Σε ανάρτηση του στο twitter αναφερόμενος στην νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά έγραψε "πρωταθλητής!!". Συνοδεύει την ανάρτηση του με τρεις ελληνικές σημαίες.
Διαβάστε ακόμη
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Οι προειδοποιήσεις των μηχανοδηγών πριν την τραγωδία που δεν εισακούστηκαν
- Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
- Επελαύνει ο χιονιάς στη χώρα: Ποιες περιοχές ξύπνησαν «ντυμένες» στα λευκά
- Η βολεϊμπολίστρια του Κολεγίου που βαδίζει στα χνάρια του Χαλκ Χόγκαν