Αθλητισμός|18.11.2019 09:23

Οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού: Μετά την κυβέρνηση πάει FIFA/UEFA

Newsroom

Τραβάει το σχοινί στα άκρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς μετά την επιστολή διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση, εξετάζεται το ενδεχόμενο να σταλεί ανάλογη επιστολή και προς τις UEFA και FIFA.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Γαύρου», οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται υπό σκέψη για το αν θα πράξουν κάτι ανάλογο και προς τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές προκειμένου να κινητοποιήσουν την αλλαγή που επιζητούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να ζητήσει την παρέμβαση της FIFA και της UEFA σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, επιδιώκοντας την αντικατάσταση του αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα αλλά και της διοίκησης της ΕΠΟ. Βεβαίως ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής ουσιαστικά είναι «διορισμένος» στην Ελλάδα από τις FIFA/UEFA και ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ο πρόεδρος, ο οποίος χαίρει της εμπιστοσύνης τους.

Γι' αυτό και στην ομάδα του Πειραιά θέλουν ως σύμμαχο την ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να αυξήσουν την πίεσή τους προς τα διεθνή όργανα του ποδοσφαίρου. Ηδη προετοιμάζονται για το ραντεβού με τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος μετά την «ερυθρόλευκη» επιστολή, κάλεσε την πειραϊκή ΠΑΕ σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα μόλις επιστρέψει από προγραμματισμένο ταξίδι στο Κατάρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν, μέσω της κυβερνητικής πίεσης αλλά και του «βομβαρδισμού» δημοσιευμάτων από τον φίλα προσκείμενο Τύπο, να επηρεάσουν τόσο τις διεθνείς αρχές, όσο βεβαίως και την εγχώρια κοινή γνώμη, έχοντας ως απώτερο στόχο να απομακρύνουν από κομβικές θέσεις στο ποδόσφαιρο πρόσωπα που τους είναι μη αρεστά...

ΕΠΟFIFAUEFAΟλυμπιακός