Αθλητισμός|18.11.2019 16:03

Τρομερό το ξεκίνημα του Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ: Στη 2η θέση των σκόρερ

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε με… φόρα τις υποχρεώσεις του με τους Μπακς, πραγματοποιώντας τη μια καλή εμφάνιση πίσω από την άλλη. Ο προπονητής του Μάικ Μπουντενχόλζερ προσπαθεί να διαχειριστεί με προσοχή το «πυρηνικό όπλο» που έχει στα χέρια του, αποφεύγει να αφήνει για πολύ ώρα τον Γιάννη στο παρκέ έχοντας κατά νου πως πρέπει να αντέξει την καταπόνηση των συνεχόμενων αγώνων ώστε να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα πλέι οφ. Ο Αντετοκούνμπο, όμως, δεν δείχνει να καταλαβαίνει… από κούραση.

Σε 12 πρώτα παιχνίδια της σεζόν (με τους Μπακς να έχουν ρεκόρ 9-3), έχει 30,1 πόντους με 14,3 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ μέσο όρο.

Ο «Greek Freak» είναι αυτήν τη στιγμή 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος με τον Τζέιμς Χάρντεν να βρίσκεται στην κορυφή με 39,5 πόντους σε 13 αγώνες. Ο «μούσιας» κάνει επίσης απίστευτα πράγματα με τους Ρόκετς και είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία 7 ματς έχει μέσο όρο 43 πόντους!

Όσο για τον Γιάννη; Στα αξιοσημείωτα των πρώτων αγωνιστικών είναι πως έχει βελτιώσει αισθητά τα ποσοστά του και στο σουτ (έχει 12/27 στα τελευταία πέντε παιχνίδια). «Νομίζω ότι γίνεται όλο και πιο άνετος στο τρίποντο. Η μπάλα είναι στα χέρια του πολύ, οπότε σουτάρει μετά από ντρίμπλα. Θέλουμε να τον αφήσουμε να βελτιώνεται» δήλωσε ο Μπουντενχόλζερ.

T
T

μπάσκετNBAΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι Μπακς