Αθλητισμός|19.11.2019 00:50

Απίστευτο! 14χρονος του Άγιαξ, είναι διπλάσιος από τους αντιπάλους του! (pics)

Newsroom

Ο Άγιαξ, γνωστός για τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές του ακαδημίες σε ολόκληρο τον κόσμο, επικράτησε 6-2 της Σπάρτα Ρότερνταμ στο πρωτάθλημα της Κ15, αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση. Αντίθετα έγινε viral, για διαφορετικό λόγο.

Για μία φωτογραφία του 14χρονου κεντρικού αμυντικού Ντέιβιντ Ίσμον, που είναι διπλάσιος σε μέγεθος από τους αντιπάλους του, αλλά και πολλούς συμπαίκτες του!

Ο Ίσμον έχει ύψος 1,90, μετράει 10 συμμετοχές φέτος στην ομάδα του Άγιαξ με δύο γκολ και μία ασίστ και κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. 

Ο Άγιαξ έκανε αναφορά με φωτογραφία στον 14χρονο, ως talent of the week και αμέσως προκλήθηκε πανικός, καθώς αρκετοί νόμιζαν ότι η φωτογραφία δεν ήταν αληθινή, ή πως ο Ίσμον δεν είναι 14 χρόνων. 

T

Υπάρχουν κι άλλοι

Πάντως ο Ίσμον δεν είναι ο μοναδικός... γίγαντας στην ηλικία αυτή. Ο Ιμπραχίμα Σόου, αρχηγός της Κ12 της Σεβίλλης είναι επίσης θηριώδης, αλλά έχει και εξαιρετική τεχνική. Και ας μην ξεχνάμε και τον τρομερό στράικερ της ΊντερΡομέλου Λουκάκου, που σε ηλικία 13 χρόνων θύμιζε ενήλικο, ειδικά αν τον συνέκρινε κάποιος με παιδιά της ηλικίας του (φωτογραφία).

T
Αγιαξποδοσφαιρική ακαδημίαποδόσφαιροviral