Αθλητισμός|21.11.2019 11:16

Euroleague: Ετοιμοπόλεμος στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός-Το πρόγραμμα

Newsroom

Μετά τον άδοξο τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε στο Μόναχο από την Μπάγερν ο Ολυμπιακός καλείται να βρει την δύναμη και τα αποθέματα ενέργειας να αντιδράσει απέναντι σε μια ακόμη γερμανική ομάδα και πιο συγκεκριμένα στην Άλμπα Βερολίνου(στις 21.00, Novasports2).

Η ομάδα του Αϊτο Ρενέσες παρά τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα.

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, ειδικά στο μαρκάρισμα των σουτέρ της, όπως οι Έρικσον και Γκιεντράιτις. Τα γκαρντ τους είναι δημιουργικά και εμείς πρέπει να τους σταματήσουμε με την άμυνα μας. Θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να παίξουν περισσότερο πέντε εναντίον πέντε», δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα που αναφερόμενος στην πολύ καλή εμφάνιση του Ουέιντ Μπάλντγουιν στο ματς της Τρίτης (19/11), είπε: «Είμαστε χαρούμενοι. Είδαμε την ποιότητα του και θεωρούμε πως μπορούμε να τον βάλουμε σε μια σειρά. Τον βοήθησε το ότι έπαιξε μαζί με τον Ρότσεστι».

Αμφίβολοι για την Άλμπα είναι οι: Σίβα, Πένο, Τίεμαν και Κάβανο. «Δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών αυτή τη στιγμή και δεν ξέρουμε ποιοι παίκτες μας θα είναι έτοιμοι. Όμως, φυσικά, θέλουμε να δώσουμε το 100% απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός», δήλωσε ο Ρενέσες.  Άλμπα και Ολυμπιακός ισοβαθμούν με 3 νίκες και 9 ήττες στην βαθμολογία.

Το πρόγραμμα (10η αγωνιστική)

Πέμπτη 21/11

20.00 Ζάλγκιρις Κάουνας - Ερυθρός Αστέρας, Novasports4HD

21.00 Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός, Novasports2HD

21.45 Αρμάνι Μιλάνο – Αναντόλου Εφές, Novasports1HD

22.00 Βαλένθια – Χίμκι, Novasports3HD

Παρασκευή 22/11

21.30 Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Novasports1HD

21.45 Βιλερμπάν - Φενερμπαχτσέ, Novasports4HD

22.00 Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports2HD

22.00 Μπαρτσελόνα – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ, Novasports5HD.

EuroleagueΟλυμπιακόςΑλμπα Βερολίνουμπάσκετ