Αθλητισμός|21.11.2019 10:14

Σκληρή πρωτοσέλιδη απάντηση της Marca στον «ασεβή» Μπέιλ (pic)

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο πανηγυρισμός του Γκάρεθ Μπέιλ για την πρόκριση της Ουαλίας στο Euro 2020 μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας, προκάλεσε σάλο στην Ισπανία και ικανοποίηση στους Ουαλούς!

Ο Μπέιλ πανηγύρισε κρατώντας ένα πανό, που έγραφε «Ουαλία, γκολφ, Μαδρίτη, με αυτή τη σειρά...» και αναφερόταν στις προτεραιότητες του και γελούσε σαν μικρό παιδί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέφυγε να ρίξει λάδι στη φωτιά, παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια δεν είναι ικανοποιημένη από τις επιδόσεις του και είναι γνωστό σε όλους ότι θα ήθελε να ξεφορτωθεί το τεράστιο συμβόλαιό του, χωρίς παράλληλα να χάσει όλα τα χρήματα της επένδυσης που έκανε. 

Ωστόσο η μαδριλένικη εφημερίδα Marca, ανέλαβε να υπερασπιστεί τη Ρεάλ και τη Μαδρίτη και απάντησε με σκληρό πρωτοσέλιδο στον Γκάρεθ Μπέιλ. 

«Δίχως σεβασμό, λάθος, αχάριστος... Mε αυτή τη σειρά», έγραψε δίπλα στην επίμαχη φωτογραφία, ενώ ξεκίνησε και δημοσκόπηση για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιδράσει η Ρεάλ Μαδρίτης. 

Όσο για το περιβόητο πανό, βρίσκεται στο σαλόνι του φιλάθλου που το είχε μαζί του στο γήπεδο, ο οποίος μάλιστα προβλέπει ότι τον Ιανουάριο ο Μπέιλ θα έχει αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ρεαλ ΜαδρίτηςποδόσφαιροΓκάρεθ ΜπέιλΕθνική Ουαλίας