Αθλητισμός|21.11.2019 20:29

Ο άτυχος της χρονιάς: Ο Γιάνκοβιτς έσπασε το χέρι του κάνοντας τάπα! (vid)

Newsroom

Η ατυχία συνεχίζει να «χτυπά» την ΑΕΚ την εφετινή σεζόν. Το παιχνίδι με την Ράστα Βέχτα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, πέρα από αρνητικό αποτέλεσμα (75-79 ήττα για την Ένωση) άφησε και μια... πληγή στο ρόστερ της ομάδας.

Για την ακρίβεια, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τραυματίστηκε στο δεξί χέρι, σε μια ανύποπτη φάση και πλέον ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα στερηθεί των υπηρεσιών του έμπειρου φόργουορντ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Γιάνκοβιτς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την γερμανική ομάδα. Στην τρίτη περίοδο του αγώνα και με το σκορ στο 49-53, έκοψε με εντυπωσιακό τρόπο τον Ρίσελ, σε προσπάθεια του τελευταίου για λέι απ. Το κόψιμο εκείνο, όμως αποδείχθηκε... μοιραίο, καθώς προκάλεσε τον τραυματισμό, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως πως λίγο μετά την τάπα στον άσο της Βέχτα, ο διεθνής φόργουορντ έπιασε το χέρι του, ωστόσο όχι μόνο αγωνίστηκε κανονικά, αλλά έβγαλε και μεγάλο μέρος της τέταρτης περιόδου στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. 

Όταν πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα της εξέτασης ο Γιάνκοβιτς ήταν απαρηγόρητος καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει το μέγεθος της ατυχίας του, αλλά και το γεγονός πως ο τραυματισμός ήρθε σε εκείνη τη στιγμή της αναμέτρησης με την γερμανική ομάδα.

Δείτε τη στιγμή που ο 29χρονος φόργουορντ τραυματίζεται στο χέρι:

Πηγή: SDNA

Βλαδίμηρος ΓιάνκοβιτςμπάσκετΑΕΚ