Αθλητισμός|23.11.2019 23:45

Τσιτσιπάς: Προπονείται παρέα με το «Βουνό» από το Game of Thrones (pic)

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε ο νέος βασιλιάς του παγκόσμιου τένις. Μετά από συγκλονιστικό τελικό 157 λεπτών που έγινε στο Ο2 του Λονδίνου και απόλαυσαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον πλανήτη ο Τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει τονΤιμ και να πάρει τον τίτλο στο ATP Finals.

Μετά από αυτή τη νίκη ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα, και να ξεκουραστεί για μερικές ημέρες στην Ισλανδία.

T

Στην Ισλανδία, λοιπόν, ο νεαρός τενίστας συνάντησε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της διάσημης τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones. 

Πρόκειται για τον ηθοποιό Χάφθορ Γιούλιους Μπιόρνσον, ο οποίος έχει κατακτήσει επίσης και τον τίτλο του «πιο δυνατού άνδρα του κόσμου». Ο Μπιόρνσον έπαιζε στη πασίγνωστη σειρά τον Γκρέγκορ Κλεγκέιν, γνωστό ως και «το Βουνό».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε στα social media μια εικόνα από την προπόνηση δίπλα στον γνωστό ηθοποιό. Οι δύο άνδρες κάνουν γυμναστική παρέα, με τον Στέφανο να κρατά στα χέρια του δύο βαράκια, ενώ το «Βουνό» δίπλα του σηκώνει κάτι εμφανώς πιο βαρύ με το ένα χέρι.

T

Game of ThronesGoTΤένιςΣτέφανος Τσιτσιπάς