Αθλητισμός|23.11.2019 23:35

Super League 1: Τρένο η Λαμία, νίκησε και την Ξάνθη και έκανε το 3Χ3

Newsroom

Ήταν να μην πάρει φόρα η Λαμία! Ενώ αγνοούσε τη νίκη στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, έκανε τρεις διαδοχικές νίκες και ανέβηκε στη μέση της βαθμολογίας! Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου, νίκησαν στη σειρά τον Βόλο, την ΑΕΛ στη Λάρισα και αυτή τη φορά λύγισαν και την αντίσταση της Ξάνθης με 1-0 μπροστά στο κοινό τους, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Σκόρερ του μοναδικού γκολ ήταν ο Βολιβιανός Ντάνι Μπεχαράνο στο 54', που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Τιρόνε και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Άμπαντ και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Η Λαμία εκμεταλλεύτηκε το σκορ, διαχειρίστηκε καλά τον χρόνο και έχασε μία ακόμη καλή ευκαιρία στο 84' με τον Ρόμανιτς για να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, μαζί με τη νίκη στο κύπελλο στη Μυτιλήνη, έχει τέσσερις διαδοχικές νίκες με 8-0 γκολ και βλέπει με αισιοδοξία το πρωτάθλημα, καθώς έφτασε στους 13 βαθμούς. Αντίθετα η Ξάνθη, που δεν είχε φάσεις και δεν απείλησε τη Λαμία, προβληματίζει, καθώς μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη Super League 1 με πέντε νίκες σε έξι αγώνες και 15 βαθμούς, έχει κατακτήσει μόλις έναν βαθμό στους πέντε τελευταίους αγώνες με ένα γκολ στο ενεργητικό της.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκαρντοβέλι, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Τουράμ (94' Βλαχομήτρος), Τιρόνε (74' Σάλιακας), Καραμάνος (86' Βύντρα), Σκόνδρας

ΞΑΝΘΗ (Κ. Ραμίρεθ): Άμπαντ, Μεχντί, Ντίρεσταμ, Ντε Αμορίμ, Λεάντρο, Μουλέν (70' Ντε Λούκας), Καρασαλίδης, Ρενέλα, Τεσέιρα (84' Πολέτο), Λισγάρας, Τζουρίτσκοβιτς (64' Μπαριέντος)

Λαμία ΠΑΕποδόσφαιροSuperLeagueΞάνθη ΠΑΕSuperLeague1