Αθλητισμός|24.11.2019 19:20

Η καταρρακτώδης βροχή και μια αποβολή καθόρισαν το 0-0 του Αστέρα με τον Βόλο

Newsroom

Αν θα έχουν κάτι να θυμούνται οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» για να παρακολουθήσουν την ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο είναι η καταρρακτώδης βροχή που δεν σταμάτησε λεπτό από τη σέντρα μέχρι και σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση της Τρίπολης.

Από το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης άλλωστε δεν υπήρξαν και πολλά αξιοσημείωτα γεγονότα πέραν τριών καλών φάσεων του Αστέρα, δύο του Βόλου και κυρίως μιας κόκκινης κάρτας που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς κι εν τέλει καθόρισε και την τελική έκβαση του ματς.

Διότι μολονότι ο Αστέρας μέχρι το 51' έδειχνε να έχει τον έλεγχο του ματς, η αποβολή του Τασουλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 57' έφερε σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους, που στο τέλος έμειναν κι ευχαριστημένοι με την ισοπαλία.

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Καπίγια, Φερνάντεζ, Ριέρα (60' Ορτέγα), Σίτο (79' Μουνάφο), Μπ. Φερνάντεθ, Χαουρέγκι (68' Μ. Φερνάντεθ).

Βόλος ΝΠΣ (Φεράνδο): Μελισσάς, Δημόπουλος, Τσίκα,Φερράρι, Ντεντάκης, Μαξ Αουγκούστο, Τσοκάνης, Ζοάο Ραφαέλ (87' Λύραντζης), Τόρες (92' Ατιγιάταλάχ), Γέντρισεκ (45' Τσαούσης), Μάντζης.

Βόλος ΝΠΣποδόσφαιροSuperLeagueΑστέρας Τρίπολης