Αθλητισμός|24.11.2019 21:42

Κόλλησαν στη βροχή και στο μηδέν Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός

Newsroom

Στο μηδέν έμειναν ο Παναθηναϊκός με τον Παναιτωλικό που παρά την προσπάθειά τους για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να βελτιώσουν τη βαθμολογική θέση τους, κόλλησαν στο 0-0 και αρκέστηκαν στον έναν βαθμό που τους κρατά χαμηλά στη βαθμολογία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην έγινε καθώς οι δυο ομάδες ήταν αρνητικές και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ούτε... μισή αξιόλογη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο η εικόνα του αγώνα άλλαξε ριζικά με τους παίκτες και των δύο να βελτιώνονται και να πατούν περισσότερο την αντίπαλη περιοχή.  Η ουσία όμως δεν άλλαξε καθώς, παρά τις ευκαιρίες η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. 

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα καλό διάστημα από το από 53' ως το 65', πλησίασε στο γκολ δύο φορές με τον Μακέντα, μία με τον Χατζηγιοβάννη κι άλλη μία με τον Σένκενφελντ αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ απειλήθηκε στο 52' όταν ο Λουσέρο σημάδεψε το δοκάρι από κοντινή απόσταση κι όταν στις καθυστερήσεις ο Ντίας πλάσαρε σε τετ α τετ αλλά ο Διούδης αντέδρασε σωστά.

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Τσιγγάρας, Λιάβας, Ταχάρ, Ρομάν (61' Φυτόπουλος), Ντάλσιο (46' Αριγίμπι), Ντίας, Μπαΐροβιτς (82' Ντουάρτε).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης (86' Νούνες), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (76' Μολό), Μπουζούκης (64' Περέα), Μακέντα.

ΠαναιτωλικόςΠαναθηναϊκόςSuperLeagueποδόσφαιρο