Αθλητισμός|24.11.2019 21:10

Νέο σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 91' από τη Σέφιλντ

Newsroom

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε για την ανατροπή της χρονιάς κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως στο 91' έμεινε με την... όρεξη (3-3) και πέταξε ακόμα δύο βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα η Σέφιλντ έχει έχει έναν βαθμό περισσότερο από τους «μπέμπηδες».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Bramall Lane» εναντίον της Σέφιλντ είχε δύο... πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος δεν είχε βγει καν στον αγωνιστικό χώρο, και βρέθηκε πίσω (με το τιμητικό για την εικόνα του ματς) 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα σε επτά λεπτά έφερε τούμπα το παιχνίδι, αλλά στο 91' ένα black out στην άμυνα της στέρησε ένα ακόμα τρίποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος Σέφιλντ, έκανε ότι ήθελε μέσα στο αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 18ο λεπτό είχε τρεις φάσεις να ανοίξει το σκορ όμως έπεσε πάνω στον Νταβίντ Ντε Χέα. Μετά από λάθος στο κέντρο ο Μουσέτ νίκησε κατά κράτος τον Τζόουνς και γύρισε μέσα στην περιοχή για τον Φλεκ, που με πλασέ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρά το ότι είχαν την κατοχή, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Μουρ στο πρώτο μέρος με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με την Σέφιλντ να σπαταλά ευκαιρίες για το 2-0.

Τα highlights του αγώνα

Πηγή: SDNA

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΣέφιλντ ΓιουνάιτεντPremier League