Αθλητισμός|25.11.2019 19:16
ΠΑΟΚ: Οι παίκτες χάρισαν το πριμ στην ΚΑΕ και ο Ιβάν Σαββίδης το διπλασίασε!
NewsroomΗ απόφαση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ να δώσουν το πριμ πρωτιάς που δικαιούνται μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ στα ταμεία της ΚΑΕ δεν έμεινε ούτε ασχολίαστη, ούτε και «ασυνόδευτη» από τον Ιβάν Σαββίδη.
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πληροφορήθηκε την Κυριακή (24/11) για την απόφαση των ποδοσφαιριστών, την οποία είχαν πάρει μια μέρα νωρίτερα, στην καθιερωμένη συγκέντρωση στο «Μακεδονία Παλλάς» πριν από τις εντός έδρας αναμετρήσεις.
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών και αποφάσισε να προχωρήσει και εκείνος σε αντίστοιχη κίνηση, ζητώντας το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα πριμ που χάρισαν οι ποδοσφαιριστές, να διπλασιαστεί, με τον ίδιο να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό.
Διαβάστε ακόμη
- Αεροπορική τραγωδία στην Πιερία: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 41χρονου αδικοχαμένου πιλότου - «Είχε όλα τα καλά, τα έχω χαμένα»
- Συνεχίζει να φλέγεται η Αλβανία: Έκτη ημέρα μαζικών διαδηλώσεων - «Αμφισβητείται η ένταξη στην ΕΕ», λέει ο Ράμα
- Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Βρέθηκαν 17.380 ευρώ και κοσμήματα στα συντρίμμια
- «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε άνθρωπο»: Το σοκαριστικό μεταπολεμικό πείραμα για την υπακοή