Απίθανο γκολ τερματοφύλακα από το ένα τέρμα στο άλλο! (vid)
NewsroomΕνα αδιανόητο γκολ πέτυχε ο γκολκίπερ (!) της Σίβας Γουαδαλαχάρα, Χοσέ Αντόνιο Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Βερακρούζ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο μεξικανικό πρωτάθλημα.
Μολονότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45' με τον Τσάβες, οι γηπεδούχου έκαναν την ολική ανατροπή χάρη σε δύο τέρματα του πρώην άσου του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού Αλαν Πουλίδο (67', 88').
Κι όταν στις καθυστερήσεις όλοι οι παίκτες (μέχρι και ο τερματοφύλακας) της Βερακρούζ είχαν βγει στην επίθεση για να ισοφαρίσουν, ο Ροντρίγκες με ένα εκπληκτικό βολέ έστειλε την μπάλα από την περιοχή του στα αντίπαλα δίχτυα γράφοντας με εντυπωσιακό τρόπο το τελικό 3-1.
Πρόκειται για την πρώτη φορά που σκοράρει τερματοφύλακας από περιοχή σε περιοχή στο Μεξικό μετά το 1985, ενώ συνολικά 16 φορές έχουν βρει δίχτυα οι γκολκίπερ στο εθνικό πρωτάθλημα.
Δείτε το απίθανο γκολ:
- Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
- Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
- Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους