Αθλητισμός|25.11.2019 20:43

Ισοπεδωτικός ο Παναθηναϊκός: Πέτυχε 130 πόντους, νίκησε με +49 τον Ηρακλή

Newsroom

Από άλλον πλανήτη ήταν ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο κλείσιμο της αυλαίας της 8ης αγωνιστικής της Basket League. Οι «πράσινοι» πάτησαν γκάζι από το πρώτο λεπτό και δεν το άφησαν μέχρι το φινάλε πραγματοποιώντας μια εξωπραγματική εμφάνιση όπως καταδεικνύει και το ασύλληπτο 130-81!

Είναι ενδεικτικό ότι στο τέλος της τρίτης περιόδου οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν πετύχει 95 πόντους (!) έχοντας χτίσει διαφορά 43 πόντων (!) από τον ανήμπορο να αντιδράσει «γηραιό». Κι όλα αυτά με τον ΠΑΟ να έχει 62% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα!

Οι νίκες κόντρα σε Ζαλγκίρις και Μπάγερν Μονάχου, εκτός έδρας, έδωσαν... φτερά στον Παναθηναϊκό. Αυτό το... ένιωσε ο Ηρακλής στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να προσφέρουν μια πολύ όμορφη μπασκετική παράσταση, φτάνοντας σε μία ακόμα άνετη νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΚΟ Basket League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί από τα πρώτα λεπτά, είχαν σε πολύ καλή κατάσταση τον Τζίμερ Φριντέτ, που μέτρησε 24 πόντους με 6/7 τρίποντα μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου και ήταν ο καλύτερος παίκτης του παρκέ. Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που σκόραραν όλοι οι παίκτες πλην του Ταϊρίς Ράις. 

Μάλιστα, το «τριφύλλι» έκανε ρεκόρ στα εύστοχα τρίποντα, με τα 21 που πέτυχε στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής

Το «τριφύλλι» έφτασε στο 8-0 δια περιπάτου στο κλειστό του ΟΑΚΑ και πλέον ετοιμάζεται για τη... μάχη της 11ης αγωνιστικής της Euroleague με την Μπασκόνια, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στην οποία θα κάνει ντεμπούτο ο Ρικ Πιτίνο, στην επιστροφή του στην ομάδα.

ποδόσφαιροΗρακλήςBasket LeagueΠαναθηναϊκός