Αθλητισμός|25.11.2019 21:33

«Τελειώνει» ο Κωστένογλου, πάει άμεσα για προπονητή η ΑΕΚ

Newsroom

Ολα δείχνουν πως η απόφαση της ΑΕΚ είναι ειλημμένη: η σεζόν δεν θα βγει με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο και στόχος είναι να υπάρχει νέος προπονητής στον πάγκο της ακόμα και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η εμφάνιση κόντρα στον Άρη έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να αδειάσει οριστικά η κλεψύδρα για τον Έλληνα τεχνικό, η καρέκλα του οποίου έτριζε έντονα έτσι κι αλλιώς μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, το ζήτημα δεν είναι απλό. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης της Ένωσης και αυτό είναι κοινό μυστικό αλλά, αν υπάρχει πιθανότατα για να βρεθεί εν τέλει στον πάγκο της Ένωσης, κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο από το προσεχές καλοκαίρι, καθώς νωρίτερα δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα.

Για το λόγο αυτό ενδεχομένως, υπάρχουν σκέψεις για να προσληφθεί νέος υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάτι εξίσου δύσκολο όμως για την ισορροπία εντός της ομάδας.

Το πιθανότερο είναι λοιπόν πως η ΑΕΚ θα πάει από τώρα για μόνιμη λύση και πως θα πρέπει να ξεχάσει το όνομα του Μιλόγεβιτς. Λίστα με ονόματα υπάρχει, ο Ίλια Ίβιτς σηκώνει τα μανίκια και αρχίζει την διαδικασία εύρεσης νέου τεχνικού και το ιδανικότερο θα ήταν αυτός να κάτσει στον πάγκο τo προσεχές Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ, όσο δύσκολο και αν φαντάζει κάτι τέτοιο.

Πηγή: SDNA

ποδόσφαιροΝίκος ΚωστένογλουΑΕΚ