Αθλητισμός|29.11.2018 18:20

Copa Libertadores: Στη Μαδρίτη το «Super Clasico»!

Newsroom

Αν δεν υπάρξει κάποια (νέα) ανατροπή, βρέθηκε γήπεδο, ημέρα και ώρα για τη διεξαγωγή του (επεισοδιακού) δεύτερου τελικού του Copa Libertadores μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος αναβλήθηκε δις το περασμένο Σαββατοκύριακο, λόγω της επίθεσης των οπαδών της Ρίβερ στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπόκα.

Παρ’ ότι το φαβορί φάνταζε η Ντόχα του Κατάρ, επειδή και η «Qatar Airways» είναι εκ των βασικών χορηγών της ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας της Νοτίου Αμερικής (Conmebol), το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης, το θρυλικό γήπεδο της Ρεάλ, θα φιλοξενήσει τις δύο μεγάλες ομάδες της Αργεντινής, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS».

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 21.30 ώρα Ελλάδας, αφού έδωσαν το «οκέι» η Conmebol, η ισπανική ομοσπονδία, η FIFA και, βεβαίως, η Ρεάλ, η οποία το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο παίζει εκτός έδρας. Απομένει το «πράσινο φως» της ισπανικής κυβέρνησης, αν και αυτό φαντάζει τυπικό. Ο διαιτητής αναμένεται να είναι Ισπανός και η μεγάλη αργεντίνικη κοινότητα στην Ισπανία… τρίβει τα χέρια της για την έλευση των Ρίβερ και Μπόκα.

Copa Libertadores