Αθλητισμός|27.11.2019 00:49

Χόκεϊ επί χόρτου: Αθλητής έχασε μέρος της όρασής του από σφοδρό χτύπημα με το μπαλάκι! (vid)

Newsroom

O Ολυμπιονίκης του χόκεϊ επί χόρτου με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, Σαμ Γουόρντ, δίνει αγώνα για την καριέρα του, αλλά και για να μην χάσει την όρασή του, μετά από ένα ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε από μπαλάκι στο μάτι του.

Ο Γουόρντ έχει ήδη χάσει μεγάλο μέρος της όρασής του από το αριστερό μάτι μετά το τρομακτικό χτύπημα στον τελικό του προΟλυμπιακού τουρνουά κόντρα στη Μαλαισία, όπου οι Βρετανοί νίκησαν 5-2 με δύο γκολ του Γουόρντ και πήραν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. 

Υποβλήθηκε άμεσα σε δύσκολο χειρουργείο με επέμβαση ανάταξης ζυγωματικού, καθώς είχε βλάβη στον αμφισβληστροειδή, αλλά οι γιατροί θεωρούν ότι η κατάστασή του είναι αναστρέψιμη. Ο ίδιος ο αθλητής δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν και θα μείνει αρκετό διάστημα εκτός δράσης, ενώ διέψευσε όπως και η Ομοσπονδία, πως θα αποσυρθεί από το χόκεϊ.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram είναι σοκαριστικές και δείχνουν πόσο δυνατό ήταν το χτύπημα, που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη πιο σημαντικές βλάβες. 

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Γουόρντ (σκληρές εικόνες)

T

χόκεϊΣπορ