Αθλητισμός|27.11.2019 18:29

Οι απορίες του Γ. Σαββίδη για Αυγενάκη: «Υπάρχει στην Ελλάδα;» (pic)

Newsroom

Την ώρα που ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης βρισκόταν στην 49η συνεδρίαση τη Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τον World Anti-Doping Agency (CAHAMA) στο Παρίσι, πίσω στην Ελλάδα το ΕΣΚΑΝ απαντούσε αρνητικά στο αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ (με δικά της έξοδα) στο επερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Η εν λόγω απόφαση του ΕΣΚΑΝ μάλιστα προκάλεσε και την αντίδραση του Γιώργη Σαββίδη, ο οποίος μέσω instagram αναρωτήθηκε «αν υπάρχει στην Ελλάδα» ο υφυπουργός. Εγραψε χαρακτηριστικά το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το ντόπινγκ κοντρόλ υφίσταται σε όλα τα πολιτισμένα πρωταθλήματα. Ο Υπουργός Αθλητισμού είναι απασχολημένος με τα ταξίδια του στο Κατάρ. Υπάρχει στην Ελλάδα;».

Σχεδόν την ίδια ώρα ο Λευτέρης Αυγενάκης πόσταρε στο twitter από το Παρίσι τα εξής: «Στην 49η Συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τον World Anti-Doping Agency (CAHAMA) στο Παρίσι. Συντονισμός των θέσεων & των πρακτικών του Συμβουλίου της Ευρώπης και των χωρών - μελών του με τον WADA. Πρότεινα και θα διοργανώσουμε στην Ελλάδα μια από τις επόμενες συνεδριάσεις».

T

ντόπινγκΓιώργος ΣαββίδηςΛευτέρης Αυγενάκης