Αθλητισμός|27.11.2019 19:28
ΠΑΟΚ: Άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή αλλά αποκλείστηκε η Κ19
NewsroomΣτο στάδιο της Τούμπας, και στο πλαίσιο των προκριματικών του Youth League, η Κ19 του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Ντινάμο Κιέβου και κυνήγησε μια μεγάλη ανατροπή μετά την ήττα με 3-0 στο Κίεβο, έκανε τα πρώτα βήματα καθώς προηγήθηκε με 2-0 στο 20', αλλά δεν βρήκε το τρίτο γκολ, ενώ στο φινάλε οι Ουκρανοί αρχικά μείωσαν και στη συνέχεια ισοφάρισαν για το τελικό 2-2.
Τα γκολ για τον «Δικέφαλο του βορρά» ήρθαν από τους Δούμτση στο 14' (με πέναλτι) και Τζόλη στο 20'. Μέχρι και το 93' όλα ήταν ανοικτά, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει με όλες του τις δυνάμεις το τρίτο γκολ, και την Ντινάμο Κιέβου να μειώνει σε 2-1 με τον Ισαϊένκο. Οι «ασπρόμαυροι» κατέρρευσαν ψυχολογικά και η Ντινάμο ισοφάρισε στο 96' με τον Γιάρος για το τελικό 2-2.
Διαβάστε ακόμη
- Βίντεο ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση σε πιλοτή στου Ζωγράφου
- Θάνατος Μαζωνάκη: Το «Alarm 9» στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης που χτυπούσε επανειλημμένα - Τι συνέβη στα μοιραία 91 λεπτά
- Η στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι σε Τσίπρα και Ανδρουλάκη
- Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά ότι έχουν αναπτύξει όπλα στο Διάστημα - Φόβοι για νέα κούρσα εξοπλισμών