Αθλητισμός|29.11.2019 01:14

Ball boy στο Τότεναμ - Ολυμπιακός: «Δεν είδα το γκολ, μάζευα μια άλλη μπάλα...»

Newsroom

Λέγεται Κάλουμ Χάινς, είναι 15 ετών και έκλεψε την παράσταση σε μια αγωνιστική του Champions League στην οποία πέτυχαν γκολ οι Μέσι, Ντιμπάλα, Μπαπέ, Χάλαντ και άλλοι «αστέρες» του ποδοσφαίρου.

Ο 15χρονος Κάλουμ είναι το ball boy που έδωσε γρήγορα την μπάλα στον Ρόουζ, κίνηση με την οποία ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης της Τότεναμ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποθέωσε τον Κάλουμ στην συνέντευξη Τύπου (προηγουμένως στη διάρκεια του αγώνα είχε σπεύσει να τον συγχαρεί και να τον αγκαλιάσει) και η Τότεναμ φιλοξένησε τον μικρό στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Έκανα απλά τη δουλειά μου και δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είδα το γκολ. Ήμουν απασχολημένους να μαζέψω την μπάλα που είχε φύγει εκτός και άκουσα απλά τους πανηγυρισμούς. Είδα το ριπλέι και κατάλαβα τι είχε γίνει» είπε αρχικά για τη φάση που του χάρισε δημοσιότητα, και συνέχισε: «Μπορείς να δεις από το χαμόγελο μου πόσο απίθανο ήταν. Ο Ζοσέ δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό. Ήταν τέλειο που ήρθε. Έφτιαξε τη μέρα μου, τη ζωή μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή αυτή!».

ΤότεναμΟλυμπιακόςball boyChampions League