Αθλητισμός|28.11.2019 19:16
ΠΣΑΠ: Κούτρης και Πασχαλάκης μοίρασαν μαζί αυτόγραφα σε σχολείο στον Πειραιά (pics)
NewsroomΟλυμπιακός και ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής (1/12, 19.30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο ΠΣΑΠ προσκάλεσε έναν εκπρόσωπο από κάθε ομάδα προκειμένου να βρεθούν σε δημοτικό σχολείο στον Πειραιά και να μοιράσουν αυτόγραφα στους μαθητές.
Οι Λεονάρντο Κούτρης και Αλέξανδρος Πασχαλάκης εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ. «Για να γίνουν βήματα μπροστά πρέπει να τολμήσεις και οι ποδοσφαιριστές το πράξαμε» ανέφερε στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΠΣΑΠ.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο