Αθλητισμός|29.11.2019 17:24

Euroleague: Για την 5η νίκη απέναντι στην Αρμάνι ο Ολυμπιακός-Το πρόγραμμα

Newsroom

Να δώσει συνέχεια στην καλή εικόνα που παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Άλμπα θα προσπαθήσει σήμερα (29/11, 21.30, NS1) o Ολυμπιακός απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να διεκδικήσουν την 5η νίκη τους στη διοργάνωση, ενώ η Αρμάνι έχει ήδη επτά θετικά αποτελέσματα.

«Η Αρμάνι παίζει καλό μπάσκετ, έχει επτά νίκες και παίκτες με ποιότητα. Έχει τον Ροντρίγκεθ στη θέση «1», που μπορεί να σκοράρει και να οργανώσει. Παίκτης-κλειδί είναι και ο Σκόλα, που μπορεί να παίξει δύο θέσεις και έχει σημαντικό μερίδιο στην επιθετική εικόνα της ομάδας. Υπάρχουν επίσης ο Μίτσοφ και ο Νέντοβιτς, ο οποίος είναι πολύ επικίνδυνος».

Για τους απουσίες που θα έχει ο Ολυμπιακός είπε: «Ο Ουίλι Ριντ δεν θα είναι έτοιμος. Ο Βεζένκοφ θα είναι στο ροτέισον και ελπίζουμε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Ο Έτορε Μεσίνα, από την πλευρά του, είπε: «Ανεξαρτήτως του τι λέει η βαθμολογία, ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έρχεται από μία σπουδαία νίκη στο Βερολίνο. Έχει την καλύτερη σύνθεση στη Εuroleague, όσον αφορά στο low post παιχνίδι, με τους Μιλουτίνοφ, Πρίντεζη και Ρούμπιτ. Από την άλλη, το pick n' roll παιχνίδι τους είναι σε υψηλότατο επίπεδο, χάρη στους Σπανούλη και Ρότσεστι. Συνεπώς, η άμυνα κοντά στο καλάθι θα έχει μεγάλη σημασία ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε».

Το πρόγραμμα - 11η αγωνιστική

Παρασκευή 29/11

19.00, Ζενίτ - Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports3HD

19.30, Αναντόλου Εφές - Μπάγερν Μονάχου, Novasports4HD

21.30, Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο, Novasports1HD

22.00, Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports3HD

Αποτελέσματα 28/11

Φενερμπαχτσέ - Χίμκι: 89-76

Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια: 76-73

Άλμπα Βερολίνου - Ζάλγκιρις Κάουνας: 69-62

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μπασκόνια: 100-68

Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ - Βιλερμπάν: 93-62

Αρμάνι ΜιλάνοΟλυμπιακόςμπάσκετEuroleague