Αθλητισμός|29.11.2019 22:13

ΠΑΟΚ: Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν την ΚΑΕ

Newsroom

Με μια μακροσκελής ανακοίνωση, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ γνωστοποίησαν το άνοιγμα λογαριασμών για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, προκειμένου αυτή να ορθοποδήσει οικονομικά, καθώς τα προβλήματα είναι σημαντικά και απειλούν το τμήμα.

«Καλούμε όλους όσους αντιλαμβάνονται την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει φτάσει το τμήμα να συμμετέχουν με οποιοδήποτε αντίτιμο. Σημασία για όλους μας έχει η συμμετοχή, και όχι το ποσό που θα καταβάλει ο καθένας. Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα πηγαίνουν κατευθείαν στην ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη τωρινών και παλαιών υποχρεώσεων της ΚΑΕ. Είναι άμεση ανάγκη να αντιληφθούμε όλοι μας, πως άλλες λύσεις δεν υπάρχουν. Με την στάση μας, αποφασίζουμε αν θα κρατήσουμε το τμήμα ζωντανό ή όχι. Δική μας απόφαση είναι όχι απλά η επιβίωση του τμήματος αλλά και η μελλοντική του εξέλιξη και πορεία» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι φίλοι του «Δικεφάλου του βορρά».

Το πρώτο βήμα για την συγκέντρωση χρημάτων έγινε στις αρχές της εβδομάδας, όταν και οι φίλαθλοι απευθύνθηκαν στην ΠΑΕ. Τα πρώτα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ήταν αυτά των ποδοσφαιριστών και του Ιβάν Σαββίδη, με τους πρώτους να δίνουν το πριμ πρωτιάς από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να το διπλασιάζει

ΠΑΟΚμπάσκετ