Αθλητισμός|30.11.2019 20:50

Φερέιρα για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Θέλω να το ζήσω με τους παίκτες μου»(vid)

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του  ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague1 με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ όπως και οι Στοχ, Λάμπρου και Μιχάι.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Φερέιρα είναι οι:Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ, και Σβιντέρσκι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK TV για το ματς με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Πρόκειται για παιχνίδια που σε σημαδεύουν. Αποτελούν πρόκληση και θέλω να ζήσω αυτή τη στιγμή με τους παίκτες μου. Εμείς πάντα είμαστε συνεπείς στο πλάνο και την προσέγγιση μας στο παιχνίδι. Ξέρουμε τι θέλουμε, να κερδίσουμε. Θέλουμε φέτος να κρατήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλητή κι αυτό το κάνουμε, μαζεύοντας βαθμούς. 

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει άλλο βάρος κι άλλη σημασία για πολλούς, αλλά για εμάς η επιθυμία και ο στόχος είναι ανεξάρτητα που παίζουμε ή ποιον θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό το ματς, θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί στο pre game του PAOKTV που θα ξεκινήσει στις 19.00.

Πάρτε μια γεύση από την συνέντευξη του Φερέιρα

Αμπέλ ΦερέιραΠΑΟΚποδόσφαιροSuperLeague1