Αθλητισμός|30.11.2019 19:17

Αλύγιστος Πανιώνιος, βύθισε τον Παναιτωλικό στη μάχη των ουραγών

Newsroom

Είμαστε ακόμη ζωντανοί βροντοφώναξαν ξανά στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» που άρχισαν τη σεζόν με -6 βαθμούς λόγω τιμωρίας για τη μη εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στη Super League, αποδεικνύουν πως ουδείς μπορεί να τους ξεγράψει. Και πως να ξεγράψεις άλλωστε μια ομάδα που αν και θεωρείτο καταδικασμένη από τους περισσότερους, απέδειξε μέσα στο γήπεδο ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Στο ντέρμπι των ουραγών με τον Παναιτωλικό, η ομάδα της Νέας Σμύρνης νίκησε κατά κράτος με 3-0 και έπαψε να είναι ουραγός καθώς για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν δεν βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στη 14η θέση μόνη κι έρημη την ομάδα του Αγρινίου, που ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει νίκη έπειτα από 12 αγωνιστικές.

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος και με γκολ του Αραμπούλι στο 11', του Αρτσε στο 80' και του Εμμανουηλίδη στο 96' έφτασε σε μια δίκαιη νίκη παραμένοντας αήττητος για τέταρτη σερί αγωνιστική μετά την ισοπαλία με τον Αρη, τη νίκη στην Ξάνθη και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Πλέον οι «κυανέρυθροι» μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μασούρας (87' Ρέντζας), Αρτσε (89' Τσιλούλης), Παπανικολάου (82' Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι.

Παναιτωλικός: Κνετ (70' Γιαννακόπουλος), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Λιάβας, Ταχάρ, Λουσέρο, Φυτόπουλος (46' Ντάλσιο), Τσιγγάρας (61' Μπαΐροβιτς), Αριγίμπι, Ντίας.

ΠανιώνιοςποδόσφαιροSuperLeagueΠαναιτωλικός