Αθλητισμός|30.11.2019 23:45

«Ντόπες» αλλά και «γκάζια» από τους οπαδούς στους παίκτες του Ολυμπιακού

Newsroom

«Ντόπες» αλλά και «γκάζια» από τη Θύρα 7 στου Ρέντη λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι κορυφής του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης. Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και τα είπαν με τους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς, ζητώντας τους μόνο νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ανέφεραν πως μέχρι στιγμής στη σεζόν έχουν διαπιστώσει φαινόμενα... επιλογής παιχνιδιών από τους παίκτες, κάτι που ζήτησαν να μην ξανασυμβεί.

Από την πλευρά του, ο Μαρτίνς ανέφερε ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να κάνει περήφανο τον κόσμο της, ενώ ζήτησε από τους οπαδούς να μην ανάψουν ούτε ένα καπνογόνο αν σκοράρει ο Ολυμπιακός ώστε να μην κοπεί ο ρυθμός του αγώνα.

Αναλυτικά, όσα είπαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού στην ομάδα:

«Ήρθαμε εδώ για να σας πούμε ότι για μια ακόμα φορά θα είμαστε δίπλα σας, όπως μόνο η Θύρα 7 ξέρει. Βλέπουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι διαλέγετε παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να δούμε τον Ολυμπιακό που είδαμε με την Μπάγερν και την Τότεναμ. Όχι αυτόν που είδαμε με Ξάνθη και Πανιώνιο.

Θέλουμε το πρωτάθλημα πάση θυσία και αύριο θα μπείτε ορκισμένοι για τη φανέλα που φοράτε. Από τον Ιούνιο είμαστε μαζί σας παντού κατά χιλιάδες. Δεν γνωρίζουμε διακοπές και ξεκούραση εμείς. Ματώνουμε για τον Ολυμπιακό και δεν χάνουμε ποτέ και πουθενά. Έτσι να είστε κι εσείς. Απέναντι σε αυτούς που πολεμάνε τον κόσμο μας, εσάς τους ίδιους, τον πρόεδρο, θα παίξετε σαν Ολυμπιακός! Και θα ματώσετε αυτή τη φανέλα που εμάς είναι η ζωή μας».

θύρα 7ποδόσφαιροοπαδοίΟλυμπιακός