Αθλητισμός|02.12.2019 11:32

Νέο ρεκόρ ο ΠΑΟΚ: Δέκα ματς αήττητος με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ!

Newsroom

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο ανίκητος ΠΑΟΚ που έχει συμπληρώσει 47 ματς χωρίς ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα! Παράλληλα, μετά από 42 χρόνια ο Δικέφαλος ξεπέρασε τα εννέα σερί ματς δίχως να χάσει από τους τρεις «μεγάλους» της Αθήνας, κάτι που συνέβη τη διετία 1975-77.

Οι Θεσσαλονικείς με την ισοπαλία που απέσπασαν στο Γ. Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό (1-1), συμπλήρωσαν μια δεκάδα ντέρμπι δίχως ήττα απέναντι στους Πειραιώτες, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τον Δικέφαλο.

Αξίζει όμως να τονιστεί ότι ως τελευταία ήττα λογίζεται εκείνη από την ΑΕΚ στην Τούμπα στο περιβόητο ματς που διεκόπη τον Μάρτιο του 2018. Με αμιγώς αγωνιστικούς όρους λοιπόν ούτε σε εκείνο το παιχνίδι έχασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την τελευταία φορά που ηττήθηκε εντός γηπέδου ήταν από τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 4 Μαρτίου 2018 και σε ντέρμπι από την ΑΕΚ στις 5 Νοεμβρίου 2017.

Κατά τη διετία 1975-77 ο ΠΑΟΚ είχε απολογισμό πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ στο νέο ρεκόρ που καταγράφει έχει έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

ΟλυμπιακόςΠΑΟΚΑΕΚΠαναθηναϊκός