Αθλητισμός|02.12.2019 12:58

«Καταδικάζουμε τα περιστατικά κατά αντιπροσώπων των FIFA/UEFA από τον Ολυμπιακό»

Newsroom

Ο Ολυμπιακός βάζει στα... σχοινιά και φέρνει σε δυσμενή θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς μετά και το φραστικό «ντου» του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον επιτετραμμένο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ, εκδόθηκε κοινή δήλωση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και των FIFA/UEFA, που κάνει λόγο για «δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η κοινή ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού και των FIFA/UEFA, σύμφωνα με τη ΓΓΑ, αναφέρει: «Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για άλλη μια φορά βεβαίως, κατά την πάγια τακτική του, ο Λευτέρης Αυγενάκης εξισώνει πρόσωπα και καταστάσεις προσπαθώντας να κάνει τον ΠΑΟΚ συμμέτοχο και... συνένοχο με τον Ολυμπιακό.

Λευτέρης ΑυγενάκηςUEFAΟλυμπιακόςΠΑΟΚFIFA