Αθλητισμός|03.12.2019 21:30

Προσπάθεια του Ολυμπιακού να τινάξει στον «αέρα» το πρωτάθλημα (vid)

Newsroom

Την ώρα που όλη η φίλαθλη Ελλάδα παρακολουθούσε συγκλονισμένη τα ανατριχιαστικά βίντεο με τους τραμπουκισμούς χούλιγκαν του Ολυμπιακού που έφεραν διαπιστεύσεις, εναντίον της αποστολής του ΠΑΟΚ, και ενώ οι επιτετραμμένοι της FIFA και της UEFA εμφανίζονται εξοργισμένοι με τη συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη απέναντι στον εκπρόσωπο των διεθνών ομοσπονδιών Χέρμπερτ Χούμπελ, οι Πειραιώτες, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του OPEN, επιχειρούν νέα προσπάθεια για να βάλουν «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα.

Και αυτό γιατί το ONE Channel, μέσο ενημέρωσης ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη ισχυρίστηκε ότι υπάρχει διασύνδεση της ΠΑΕ Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ, μέσω εξαγοράς των προπονητικών εγκαταστάσεων της ακριτικής ομάδας από εταιρεία συμφερόντων συγγενικού προσώπου του Ιβάν Σαββίδη. Οι συγκεκριμένες αιτιάσεις προκάλεσαν την άμεση και κατηγορηματική διάψευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έδωσε ραντεβού με τους «επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, στη δικαιοσύνη. 

H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!). Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες. Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».

Το σχόλιο του Γιώργη Σαββίδη

Από την πλευρά του το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργης Σαββίδης έγραψε στο Instagram τα εξής: «Την Κυριακή κατάλαβαν ότι θα χάσουν το πρωτάθλημα μία ακόμη χρονιά και άρχισαν τις πρακτικές λάσπης. Σας φτύνει όλη η Ελλάδα και εσείς νομίζετε ότι βρέχει». Προφανώς δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που επιλέχθηκε για τη δημιουργία αυτού του κλίματος, δεδομένου ότι ήδη από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιχειρείται να τεθεί θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη το προσεχές Σάββατο.

Στο μεταξύ, από τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει καμία βάση πίσω από σενάριο συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης. Επίσης τονίζουν ότι είναι μία ακόμα προσπάθεια του Ολυμπιακού για να δυναμιτιστεί το κλίμα στο πρωτάθλημα που είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών και σφυρίζουν με διαφάνεια ξένοι διαιτητές και ένα πρωτάθλημα στο οποίο, όπως λένε στον ΠΑΟΚ πραγματοποιείται υπό την επιτροπεία FΙFA και UEFA.

Επιπλέον στους πρωταθλητές Ελλάδας θεωρούν ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο το χρονικό σημείο στο οποίο πραγματοποιείται η συγκεκριμένη προσπάθεια σπήλωσης και πόλεμος λάσπης από τον Ολυμπιακό, καθώς επίκειται ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ξάνθη. Γι αυτό το λόγο θεωρούν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να δυναμιτίσουν το κλίμα...

ΠΑΟΚΞάνθηΟλυμπιακός