ΠΑΟΚ: Κινείται νομικά κατά όσων υιοθετούν τα ψεύδη εναντίον του Ιβάν Σαββίδη
NewsroomΤο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ONE Channel, που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, και ανέφερε ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης και της ΠΑΕ Ξάνθη, έφερε λίγο αργότερα την πρώτη οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έκανε λόγο για γελοιότητες και παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων ενώ προανήγγειλε ότι «η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες».
Στον ΠΑΟΚ ωστόσο δεν μένουν μόνο εκεί καθώς με δεδομένο ότι η λάσπη και τα ανυπόστατα ψεύδη εις βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, υιοθετείται από μερίδα των ΜΜΕ, προχωρούν και στο επόμενο βήμα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί νομικά σε βάρος όλων των ΜΜΕ που υιοθετούν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. «Το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι δεδομένο και το αναγνωρίζουμε, το να υιοθετούνται όμως ψεύδη είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να το αντιληφθεί όποιος έχει στοιχειώδη κρίση, διαβάζοντας επιμελώς τις δήθεν αποκαλύψεις» έλεγαν χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις