Αθλητισμός|04.12.2019 13:32

Γιαννούλης: «Ολυμπιακός και Αυγενάκης πορεύονται χέρι-χέρι» (pic)

Newsroom

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ενιαίος ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ζήτησε από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκη, αλλά και από τους βουλευτές του, που εκλέγονται στην πόλη, να πάρουν ξεκάθαρα θέση για όσα έγιναν, καθώς και για τις ευθύνες του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ τονίζει πως «εκθέτει πλέον την κυβέρνηση με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του».

Ο Χρήστος Γιαννούλης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετήθηκε δημόσια μέσω Facebook, δηλώνοντας πως «Ολυμπιακός και Αυγενάκης πορεύονται χέρι-χέρι».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν πριν από την αναμέτρηση Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, δεν μπορεί παρά να είναι καταδικαστέα από το σύνολο της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου επλήγη για ακόμη μία φορά, με ευθύνη εκείνων που επιθυμούν επιστροφή στη δική τους «κανονικότητα» με κάθε μέσο.

Δυστυχώς σε αυτή την προσπάθεια τους πορεύονται -όπως φανερώνουν τα γεγονότα- χέρι-χέρι με τον αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, που κατά τα άλλα ευαγγελίζεται την εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Εξυγίανση δεν μπορεί να συνυπάρχει με τραμπουκισμούς, προπηλακισμούς και εκφοβισμούς. Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της».

ΟλυμπιακόςΧρήστος ΓιαννούληςΛευτέρης ΑυγενάκηςΠΑΟΚποδόσφαιρο