Αθλητισμός|05.12.2019 21:12

Λουκάκου και Σμόλινγκ απαντούν ενοχλημένοι στο πρωτοσέλιδο της «Corriere dello Sport»

Newsroom

Ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Κρις Σμόλινγκ, που ξαφνικά βρέθηκαν στην επικαιρότητα μετά το το πρωτοσέλιδο (5/12) της «Corriere dello Sport» ενόψει του αγώνα της Ιντερ με τη Ρόμα, έδωσαν τη δική τους απάντηση στην Ιταλική εφημερίδα, που επιχείρησε να συνδέσει με λογοπαίγνιο το ντέρμπι με την «black friday». Παράλληλα η Ρόμα και η Μίλαν ανακοίνωσαν ότι θα απαγορεύσουν την παρουσία των ρεπόρτερ της εφημερίδας στα προπονητικά τους κέντρα, ως το τέλος του χρόνου. 

Λουκάκου: «Ενας από τους πιο ηλίθιους τίτλους που είδα ποτέ»

Ο στράικερ και πρώτος σκόρερ της Ίντερ έδωσε τη δική του απάντηση: «Αντί να εστιάσει σε μια μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες, η Corriere dello Sport κυκλοφορεί με έναν από τους πιο ηλίθιους τίτλους που είδα ποτέ στην καριέρα μου. Συνεχίζετε να τροφοδοτείται τον αρνητισμό και το θέμα του ρατσισμού, αντί να μιλάτε για το όμορφο παιχνίδι που θα γίνει στο San Siro ανάμεσα σε δύο σπουδαία κλαμπ. Η μόρφωση είναι το κλειδί. Εσείς της Corriere dello Sport θα έπρεπε να κάνετε κάτι καλύτερο από αυτό... Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς και τους άλλους δημοσιογράφους για την υποστήριξη και ας περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία το αυριανό ματς. Forza Inter».

Σμόλινγκ: «Απερίσκεπτο λάθος, να αναλάβουν την ευθύνη»

Ο Κρις Σμόλινγκ σχολίασε με τη σειρά του: «Αν και θα ήθελα να ξοδέψω τη μέρα μου εστιάζοντας στο μεγάλο ματς με την Ίντερ την Παρασκευή, είναι σημαντικό να αναγνωρίσω ότι αυτό που συνέβη το πρωί της Πέμπτης ήταν λάθος και εντελώς απερίσκεπτο. Ελπίζω οι συντάκτες που αναμίχθηκαν για να βγάλουν το πρωτοσέλιδο με αυτόν τον τίτλο, να αναλάβουν την ευθύνη και να καταλάβουν την δύναμη που μεταβιβάζουν μέσα από τα λόγια τους και την επιρροή που αυτά τα λόγια έχουν. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ρόμα για την υποστήριξη. Τώρα ας αρχίσει η μάχη Ρομ, daje Roma!».

T
T

ρατσισμόςΙντερΡομέλου ΛουκάκουΡόμα - RomaποδόσφαιροSerie A