Αθλητισμός|07.12.2019 10:23

Super League: Με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό το μενού της 13ης αγωνιστικής

Newsroom

Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν και η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον δεδομένου ότι οι δύο προπορευόμενοι στο ελληνικό πρωτάθλημα πορεύονται χέρι-χέρι στην κορυφή, ενώ παραμένουν αήττητοι.

Το σαββατιάτικο (7/12) πρόγραμμα για τη 13η αγωνιστική της Super League περιλαμβάνει τρία άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Το πρώτο χρονικά ματς διεξάγεται στην Τούμπα (18:00, PAOK TV) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.  Έπειτα από το ντέρμπι κορυφής, ο Δικέφαλος θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση με αντίπαλο την τέταρτη στη βαθμολογία Ξάνθη. Ο Αμπέλ Φερέιρα υπολογίζει τον Λάζαρο Λάμπρου όχι όμως και τον Μίροσλαβ Στοχ. Από την άλλη, oι υπηρεσιακοί Κόλτσης και Σιδερίδης δεν θα έχουν στη διάθεση τους, τους Μπαξεβανίδη, Φοσέ, Μουλέν, Μαλεζά και Φασίδη.

Δύο ώρες αργότερα, κι αφού θα έχει ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της Τούμπας, θα αναμετρηθούν στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός με τον Ολυμπιακό (20:00, ΕΡΤ Sports HD). Οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και αντιμετωπίζουν τον ουραγό του πρωταθλήματος που αγνοεί ακόμη τη νίκη. Χωρίς Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μπενζιά ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας του Πειραιά.

Παράλληλα, η ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Κωστένογλου προτού αναλάβει ο Μάσιμο Καρέρα, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον «ανεβασμένο» Πανιώνιο (19:30, Novasports 2HD). Ο τεχνικός της Ένωσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Σιμόες και Βράνιες, αλλά και τους Σιμάο, Ζεράλδες.

Το πρόγραμμα της ημέρας

Αναλυτικά οι αγώνες του Σαββάτου, οι ώρες έναρξης και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τα ματς:

ΠΑΟΚ – Ξάνθη (18:00 - PAOK TV)

ΑΕΚ – Πανιώνιος (19:30 - Novasports 2HD)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (20:00 - ΕΡΤ Sports HD)

Πηγή: SDNA

SuperLeagueΟλυμπιακόςΠΑΟΚποδόσφαιροΑΕΚ