Αθλητισμός|07.12.2019 16:14

Η Ρεάλ Μαδρίτης καθάρισε και την Εσπανιόλ και περιμένει την Μπαρτσελόνα (vid)

Newsroom

Το αήττητο σερί της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίστηκε καθώς η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε 2-0 της Εσπανιόλ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και βρέθηκε στο +3 από την Μπαρτσελόνα που υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (7/12, 22.00) τη Μαγιόρκα.

Οι Μαδριλένοι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους δίχως πάντως να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους. Ανοιξαν το σκορ στο 37' με τον Βαράν, ενώ διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 με γκολ του Μπενζεμά. Ωστόσο οι Μερέχνες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μεντί.

Η Ρεάλ παρέμεινε αήττητη για ένατο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις καθώς για τελευταία φορά ηττήθηκε από τη Μαγιόρκα (1-0) στις 19 Οκτωβρίου. Παράλληλα, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά τις επικρατήσεις με Εϊμπαρ, Σοσιεδάδ και Αλαβές.

Στη συνέχεια ακολουθεί το παιχνίδι με τη Βαλένθια στο Μεστάγια στις 15 Δεκεμβρίου, ενώ έπεται το clasico με την Μπαρτσελόνα (στις 14/12 θα δοκιμαστεί στην έδρα της Σοσιεδάδ). Το απόλυτο ισπανικό ντέρμπι του Καμπ Νόου είχε αναβληθεί λόγω των ταραχών στη Βαρκελώνη και μετατέθηκε για τις 18 Δεκεμβρίου (21.00).

La LigaποδόσφαιροΕσπανιόλΡεαλ Μαδρίτης