Αθλητισμός|07.12.2019 23:28

ΑΕΚ: Βούρκωσε ο Κωστένογλου στο χειροκρότημα των παικτών στα αποδυτήρια

Newsroom

Εντονα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ παρά την ευρεία νίκη επί του Πανιωνίου με 5-0. Και τούτο διότι ο Νίκος Κωστένογλου κάθησε για τελευταία φορά στον πάγκο της Ενωσης.

Ο τεχνικός διευθυντής Ιλια Ιβιτς βρέθηκε στα αποδυτήρια, όπου μίλησε στους παίκτες για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με την έλευση του Ιταλού Μάσιμο Καρέρα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κωστένογλου.

«Με στεναχωρεί όταν πρέπει να αποχωριστώ καλούς συνεργάτες και ανθρώπους με ήθος. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο με ατυχίες και αδικίες. Ο προπονητής στο τέλος είναι αυτός που πληρώνει αποτυχίες. Με στεναχωρεί γιατί υπήρξαμε συμπαίκτες, τον εκτιμώ ως άνθρωπο, ήταν επαγγελματίας, δούλεψε πολύ. Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει. Πιστεύω ότι συμφωνείτε μαζί μου. Νίκο, σε ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και σου εύχομαι καλή επιτυχία, έδωσες 100% στην ομάδα που τόσο αγαπάς» είπε ο Ιλια Ιβιτς.

Αμέσως όλοι οι παίκτες της Ενωσης σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον απερχόμενο κόουτς της ομάδας, ο οποίος ήταν έντονα συγκινημένος και βούρκωσε.

Προηγουμένως, ο Κωστένογλου είπε στην ομάδα: «Ευχαριστώ Ίλια. Ευχαριστώ για τη συνεργασία. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος. Συγγνώμη αν κάποιον έχω στενοχωρήσει  αυτό το διάστημα. Είστε πάνω από το κύμα, δείξατε ότι μπορείτε καλύτερα.

Θέλω αυτό που σας ζήτησα από την πρώτη στιγμή. Να έχετε αγαστή μεταξύ σας συνεργασία. Ευχαριστώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θέλω να ξεκουραστείτε αύριο και από Δευτέρα και πάλι πιο δυνατά.

Δυο πράγματα: Στη ζωή όταν κρατάς κάτι τόσο πολύτιμο στα χέρια σου, μην το αφήνεις να φύγει. Να έχετε μεταξύ σας πνευματική αρχοντιά, να θυσιάζεται ο ένας για τον άλλο, άσχετα αν κάποια στιγμή νιώθεις πληγωμένος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αρετές σας. Σας ευχαριστώ όλους».

Νίκος ΚωστένογλουΑΕΚποδόσφαιρο