Αθλητισμός|08.12.2019 21:45

Αφελής και αναποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός γκέλαρε και στον Βόλο

Newsroom

Ενα βήμα μπροστά και μισό βήμα πίσω κάνει ο Παναθηναϊκός σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν. Και οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν και στον Βόλο ότι η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα είναι δύο βασικά στοιχεία που λείπουν από την ομάδα του Γιώργου Δώνη που δεν έχει μπορέσει να πανηγυρίσει δύο σερί νίκες έπειτα από 13 αγωνιστικές.

Το τελικό 1-1 με τον Βόλο εν τέλει ικανοποίησε τους γηπεδούχους αλλά απογοήτευσε τους «πράσινους», οι οποίοι μολονότι έμειναν αήττητοι για πέμπτο σερί παιχνίδι, έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για να σκαρφαλώσουν στην τέταρτη θέση μαζί με ΑΕΛ, ΟΦΗ και Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ χάρη σε εύστοχη - α λα Πανένκα- εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβάνη. Ωστόσο, δεν μπόρεσε ούτε να κεφαλαιοποιήσει το προβάδισμα που πήρε πετυχαίνοντας ένα δεύτερο γκολ, ούτε όμως και να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα.

Κάπως έτσι στο 33', σε μια φάση που λίγο έλειψε να σκοράρει, δέχθηκε αντεπίθεση (οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για φάουλ που δεν δόθηκε στον Κολοβό στο ξεκίνημα της φάσης) κατά τη διάρκεια της οποίας ο Βόλος κέρδισε πέναλτι. Ο Μουνίθ που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος ισοφαρίζοντας για τη θεσσαλική ομάδα (1-1) λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο με τον Παναθηναϊκό να ασκεί πίεση κυρίως μετά το 60' δίχως όμως να μπορεί να φτάσει στην επίτευξη κάποιου γκολ. Στις καθυστερήσεις το «τριφύλλι» έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να σκοράρει αλλά, αρχικά ο Περέα και εν συνεχεία ο Μακέντα ήταν άστοχοι από εξαιρετική θέση.

Βόλος: Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι, Μαξ Αουγκούστο, Τσοκάνης, Τόρες, Ζοάο Ράφαελ (85' Λύραντζης), Μουνίθ, Μπαλογιάννης (63' Τσαούσης).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον (76' Μπεχ), Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης (46' Νούνες), Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (46' Περέα), Μακέντα.

SuperLeagueποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςΒόλος ΝΠΣ