Αθλητισμός|09.12.2019 15:11

Γήπεδο ΑΕΚ: Επεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση στην «Αγια-Σοφιά» (pic)

Newsroom

Στην τελική ευθεία περνάει πλέον η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, της «Αγια-Σοφιάς», καθώς στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής έπεσαν οι τελικές υπογραφές για την υπογειοποίηση, που αποτελούσε και το μεγαλύτερο αγκάθι για την ολοκλήρωση του έργου. 

Η σύμβαση για την υπογειοποίηση του τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια υπογράφηκε ανάμεσα στην Intrakat και την Περιφέρειας Αττικής, και το έργο υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθεί σε 6 με 12 μήνες.

Παρόντες ήταν ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, που υπέγραψε τη σύμβαση, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, ο project manager του γηπέδου Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος και ιστορικές μορφές της ΑΕΚ όπως οι Σεραφείδης και Μαύρος.

Μελισσανίδης: «Είναι η προτελευταία υπογραφή»

Για την εξέλιξη της διαδικασίας ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω για την προσπάθεια. Πρέπει, όμως, να πούμε ότι αυτή είναι η προτελευταία υπογραφή. Η βασική και ουσιαστική υπογραφή για να τελειώσει το γήπεδό μας είναι αυτή που θα κάνει η περιφέρεια με τον Ερασιτέχνη. Αυτό επείγει. Αυτό που υπογράφουμε σήμερα είναι ένα έργο του Δημοσίου. Η περιφέρεια φτιάχνει έναν δρόμο που έχει σχέση, βέβαια, με το γήπεδο. Το ουσιαστικά για εμάς είναι η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε πλέον την Περιφέρεια για να μπει μέσα και να τελειώσει το γήπεδό μας».

ΑΕΚγήπεδοΑγια Σοφιά ΑΕΚποδόσφαιρο