Αθλητισμός|10.12.2019 20:23

ΠΣΑΤ: Ομάδα της χρονιάς ο Ολυμπιακός στο πόλο - Νίκησε τον νταμπλούχο και αήττητο ΠΑΟΚ!

Newsroom

Η περσινή ξέφρενη πορεία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, που οδήγησε στην κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου και μάλιστα χωρίς να έχει υποστεί καμία απολύτως ήττα , δεν αποδείχθηκε αρκετή προκειμένου ο Δικέφαλος να ψηφιστεί ως κορυφαία ομάδα στα ετήσια βραβεία του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

Αντίθετα στην κορυφή των προτιμήσεων βρέθηκε η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που επίσης κατέκτησε ένα ακόμη νταμπλ στην Ελλάδα και έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου ηττήθηκαν από την Φερεντσβάρος.

Στην Γιορτή των Κορυφαίων που πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, αθλητής της χρονιάς αναδείχτηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που βρέθηκε στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ κατέκτησε το ATP Finals που έγινε πρόσφατα στο Λονδίνο.

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε στις προτιμήσεις των αθλητικών συντακτών του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην κανονική περίοδο του NBΑ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έλαβε το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο κατέκτησε το 2019 το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της Βούλας Παπαχρήστου και του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι αναδείχτηκε προπονητής της χρονιάς.

Επίσης βραβεύθηκαν η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου ως η κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία, ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία και η Εθνική μπάσκετ Κωφών ως η κορυφαία ομάδα με αναπηρία. Τιμήθηκαν ακόμη για την προσφορά τους στον αθλητισμό ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο Αλέξης Αλβανός.

ΠΑΟΚΣτέφανος ΤσιτσιπάςΓιάννης ΑντετοκούνμποΟλυμπιακόςΠΣΑΤ