Αθλητισμός|10.12.2019 20:15

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υποδέχθηκε τον Roy Jones jr

Newsroom

Ο Roy Jones jr, ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους, θα δώσει λάμψη με την παρουσία του στο «Pro Boxing Event» της Θεσσαλονίκης, που θα γίνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο PAOK Sports Arena. O κορυφαίος Αμερικανός πυγμάχος, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, και έδωσε το παρών στο χώρο που προπονούνται οι πυγμάχοι του ΠΑΟΚ, εκεί όπου τον υποδέχθηκε και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Τον Roy Jones jr υποδέχθηκαν και οι ιθύνοντες του ΑΣ ΠΑΟΚ, δωρίζοντας του μια φανέλα του «Δικεφάλου του βορρά», ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε την ευκαιρία να κάνει μια... μίνι προπόνηση μαζί του.

Ο Αμερικανός πυγμάχος (που είχε κατακτήσει - από το 1989 ως και το 2018 - παγκόσμιους τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες κιλών) είναι ο επίτιμος καλεσμένος σε μια διοργάνωση που θα γίνει παρουσία κορυφαίων αθλητών της επαγγελματικής πυγμαχίας. Μεταξύ των πολλών και σημαντικών αγώνων, θα αναμετρηθούν για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης ο Ρώσος Fedor Papazov με τον Πολωνό Michal Chudecki.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Ολυμπιονίκης Ηλίας Παυλίδης, ενώ μεγάλοι χορηγοί αυτού του σπουδαίου πυγμαχικού event είναι το Makedonia Palace και το Open.

Roy Jones jrπυγμαχίαΑλέξανδρος Πασχαλάκης