Αθλητισμός|11.12.2019 10:21

Ολυμπιακός: Για νίκη με Ερυθρό Αστέρα, που θα τον στείλει στο Europa League

Newsroom

Μπορεί η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League να ολοκληρώνεται απόψε (11/12) στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως η αναμέτρηση (22:00, CosmoteSport 2HD) με τον Ερυθρό Αστέρα κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι για τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στην Ευρώπη καθώς αυτό το αποτέλεσμα τού προσφέρει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μάρτινς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βαλμπουενά ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου. «Είναι ένας τελικός, δεν πρέπει να  παρασυρθούμε. Πρέπει να έχουμε τον συναισθηματικό έλεγχο στο ματς. Να είμαστε επιθετικοί, δυνατοί, συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε να μην κάνουμε λάθη. Ξέρουμε πως ο αντίπαλος θα βασιστεί στις αντεπιθέσεις», δήλωσε αναφορικά με το παιχνίδι ο Μάρτινς.

Ο προπονητής του Ερ. Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τελικά συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μποάκι όμως αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Οι πιθανές 11άδες

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα-Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί-Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης-Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόριαν-Ρόντιτς, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Γκάμπελιτς-Πέτροβιτς, Βούλιτς-Μάριν, Ίβανιτς, Γκαρσία-Τομανέ.

ΟλυμπιακόςΕρυθρός ΑστέραςποδόσφαιροChampions League