Αθλητισμός|11.12.2019 12:28

Η εξομολόγηση της Άννας Κορακάκη: «Έσταζαν ταβάνια, πάγωνα, έβγαιναν ποντίκια»(vid)

Newsroom

Μέχρι και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 οι συνθήκες προπόνησης για την Αννα Κορακάκη ήταν επιεικώς άθλιες. Η πρωταθλήτριά μας στη σκοποβολή αναφέρθηκε σε αυτές τις εμπειρίες που είχε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

«Όταν άρχισα, οι συνθήκες στα σκοπευτήρια ήταν πολύ κακές, ακόμα και μετά το Ρίο. Ηταν τέτοιες οι συνθήκες που πολλές φορές δεν μπορούσα να βγάλω την προπόνηση. Δεν με ένοιαζε πώς ήταν, ειλικρινά. Δεν με ένοιαζε! Να στάζουν τα ταβάνια, να παγώνω, να βγαίνουν τα ποντίκια. Δεν με ένοιαζε, αλήθεια. Ηθελα να είμαι εγώ, ο πάγκος μου και ο στόχος μου απέναντι. Δεν με ένοιαζε το γύρω-γύρω, να έπεφταν οι τοίχοι» είπε και πρόσθεσε:

«Θυμάμαι ότι καίγαμε, καμιά φορά χρησιμοποιούσαμε στόχους και ξύλα για να έχουμε ζέστη. Επειδή, όμως, είχε υγρασία εκεί μέσα και ό,τι καίγαμε  έβγαζε έναν πολύ μαύρο καπνό, γέμιζε όλος ο χώρος γιατί δεν είχε και από πουθενά να φύγει. Ανεβαίναμε πάνω διότι ήταν υπόγειο. Ανοίγαμε την πόρτα για να φύγει η κάπνα και έκανε κάνα μισάωρο και μ' έπιαναν τα αναπνευστικά μου, γιατί είχα θέματα. Ανεβαίναμε στο αμάξι που ήταν παρκαρισμένο στον δρόμο, το ανάβαμε για να ζεσταθώ λίγο για να ξανακατέβω και να συνεχίσω».

σκοποβολήΕλεονώρα ΜελέτηΆννα Κορακάκη